WK 2019: Bonaire!

wsb11_1
Tijdens de jaarlijkse World Council meeting heeft Bonaire haar bid voor het organiseren van de 2019 Sunfish Youth en Sunfish Worlds gepresenteerd en toegelicht. Na het applaus bleek stemmen overbodig: unaniem ging iedereen accoord. Yes: Bonaire gaat de wereldkampioenschappen Sunfish voor de jeugd en aansluitend voor de volwassenen organiseren in de laatste twee weken van juni 2019!
Bonaire ligt naast Curacao, waar in 2011 een van de meest aansprekende WK’s ooit gehouden is. Het waait er strak Oost 5 en de Sunfish is hier absoluut in zijn element. Kom in de stemming met de 2105 foto’s van het 2011 WK!
Het WK van 2017 wordt van 24 Augustus gezeild bij de Brant Beach Yacht Club (zuid van New York). Het WK van 2018 wordt in de eerste week van oktober georganiseerd door de Carolina Yacht Club.
De 2020 WK zal de 50e (!) WK waarschijnlijk gehouden worden op Martinique, ook een schitterende locatie.