WK Tussenstand

Na9 races gaat Paul Foerster nog steedsaan de leiding met 22 punten. Greg Gust staat nog steeds 2e maar met zijn12-14-2 had hij zijn slechtste dag. Juan Jose Delgado is terug op 3, zijn 2-1-8 was duidelijk beter dan de 1-9-21 van Doug Kaukeinen (nu 4e).En wie was 1e in de 9e heat?Alexander Zimmerman!Met zijn 9-6-1steeg hijnaar plaats 9. Een plaats in de top 5 lijkt onbereikbaar, maar ondertussen heeft hij dus al wel 2 heats gewonnnen.Ik ben benieuwd naar het verhaal van de 8e heat: ik tel 1 DSQ en liefst 5x OCS, hetgeen extreem is als ik naar de andere heats kijk.Er worden nog maximaal 3 races gevaren. Als dat aantal gehaald wordt zijn er 2 throwout races; het is dus vooral om plaats 2 en 3 nog bijzonder spannend….

Hyperlink

http://www.sunfishclass.org/~worlds/

Previous post WK Tussenstand
Next post Paul Foerster wereldkampioen 2008