Wijnmaand evenement


Zaterdag om 11.30 uur gestart en toen begon het gelijk ook al meer door te waaien, in ieder geval zoveel dat Greet na de 1ste boei besloot weer terug te kruisen naar de haven van de ZWVU. Paul, Job, Piet en Marie Christine gingen dapper door en hebben de 2 wedstrijden die dag volbracht ondanks de steeds meer toenemende wind en kou. Er waren vlagen bij van bijna 6! Ze kwamen dan ook verkleumd en hardstikke moe terug. Aangezien de wind volgens het weerbericht tot 9 zou toenemen, mochten alle boten op een trailer de loods in om te voorkomen dat ze zouden omwaaien of iets dergelijks.Vanwege de weerberichten voor zondag, besloot Job zn boot al op te pakken (om zondag toch weer te verschijnen), Greet had het ook wel gezien maar Piet, Marie Christine en Paul gingen het nog aanzien. Maar erger dan zondag kon het hier niet, heel veel wind en de hele dag plensbuien een en al grijzigheid. Dus het comit