2011 Zeewedstrijden

Wat een poeierwind, verschrikkelijk. Nu zijn we natuurlijk als trade wind sailors heel wat gewend maar dit was toch wel ongehoord. Tempu di Kuarisma kenmerkt zich altijd door harde wind en dat was op de 27e maart 2011 niet anders. Het materiaal hield zich kranig op een enkele uitzondering na. Na de eerste wedstrijd werd besloten om het vervolg binnen af te werken en dat was maar goed ook. De jeugd die het dirigeerstokje allang heeft over genomen liet zich zoals verwacht weer gelden en eisten de plekken 1 en 2 op. Daarmee aantonend dat het om de techniek gaat en niet om het gewicht want van dat laatste hadden de oudjes doorgaans toch veel meer aan boord. Dit was tevens de laatste selectie wedstrijd voor de WK zodat nu bekend zal worden wie het fel begeerde toegangskaartje wel en niet gehaald hebben.Uitslag

Previous post Midwinter foto's
Next post Photo contest