Uitslag 12 uurs race

Wil Pennings en Gerard Helmich, twee gepensioneerde zeilers, hebben afgelopen zaterdag de door henzelf georganiseerde twaalfuursrace op het Spaanse Water met succes volbracht. Van 07.00 tot 19.00 uur wisselden de twee heren elkaar af op de sunfish.

Dertien jaar geleden zeilden de twee mannen de twaalfuursrace ook al. Zij hadden toen zo veel plezier tijdens de race, dat ze de afgesproken hebben dit te herhalen als ze samen 130 jaar oud zouden zijn. Aangezien de beiden heren nu 65 zijn, was het tijd om de sunfish startklaar te maken.

Ontvangst
Na een half etmaal op het water werden de sunfish en de twee mannen bij het Limestone Holiday Resort hartelijk ontvangen door vrienden en familie. Daar kregen zij een medaille, waarna iedereen kon genieten van drankjes en een barbecue.

http://www.versgeperst.com/sport/180680/gepensioneerde-zeilers-volbrengen-twaalfuursrace.html

Previous post The Sunfish is 50!
Next post Zeewedstrijden 2012