Rudy Dovale Race 2022

Dat was op de 25e september  weer een schitterend schouwspel  waarbij de baan subtiel langs Rudy,s huis liep zodat  Jacqueline Dovale en Ruud Janknegt, de jaarlijkse vaste toeschouwers van de races vanuit  de porch het  konden aanschouwen. De dag  begon met  een zwakke september wind maar  in de loop  van de dag  werd het  meer en meer een regulier Curaçaos windje. Al met al komen bij wisselende weers-windomstandigheden altijd de beste all rounderds boven drijven. En dat  waren uiteraard veelvuldig en regerend Curacaos kampioen Jürgen Schneider en niet  geheel verrassend oud Curaçaos kampioen ( 2012) Kevin van Otterdijk. De eerste races nog een beetje op zoek naar hoe het  allemaal  ook alweer werkt bij de sunfish maar  in de middag races als vanouds ongenaakbaar won Kevin. De wedstrijdleiding was in de vertrouwde janden van Arco  dit  keer bijgestaan door Jesse en Ralph. De laatste stelde ook zijn boot als startboot beschikbaar! Twin divers zorgde voor de pers lucht in de flessen zodat  de startsignalen ook voor de doven onder ons niet  te missen waren.

Previous post Zeewedstrijden 2022
Next post Carnavalsrace 2023