Dolf van der Giessen memorial

Nog geen 6 weken nadat  hij ons voorgoed verlaten had, werden al de Dolf van der Giessen sunfish races gezeild. We hadden het  kunnen  weten: zijn windje, dus het  poeierde zodat  niet  iedereen alle races kon voltooien. De foto’s -dank aan Cisca- geven een aardige impressie van de onderlinge strijd maar vooral de strijd om te overleven. De races werden gedomineerd door Bruce en Jürgen waarbij laatstgenoemde wel als eerste over de finishlijn  van de beslissende  3e race zeilde, maar een valse start van hem en Sjors wierp beiden ver terug in het klassement. De wedstrijdleiding was in de vertrouwde handen van Edwig Fontilus, Krik Parrel, Henry Hernandez, Joshue Palm en Theo Sybrandi zodat  we met  zijn allen kunnen terugkijken op een geslaagde primeur van de Dolf van der Giessen races.

Previous post Carnavalsrace 2023
Next post 2023 Worlds verplaatst naar Florida