NoR: 39e Eindejaarsrace 2023

Ben je medio december op Curacao? Misschien een Sunfish wedstrijd meepakken?

Op zondag 17 december a.s. wordt voor de 39e keer de Eindejaarsrace georganiseerd. Traditiegetrouw wordt met deze race het zeiljaar afgesloten. Geen enkele zeiler wil dit zeil-evenement missen. Een zeer groot aantal zeilers doet daar ieder jaar weer aan mee. De eindejaarsrace is een inhaalrace waarbij de zeilboten op handicap starten vanaf de Zeeverkennerij op het Spaanse Water. De langzamere boten starten het eerst en de snelste boten het laatst.

De race gaat vanaf het Spaanse Water, via Fuik naar de meetpaal bij de ingang van de  St. Annabaai en weer terug naar het Spaanse Water). De finish is ook weer bij de zeeverkenners. De eerste zeilboot die binnenkomt is de grote winnaar.

Voor alle deelnemers is er na afloop een gezellige “After-Sail”, met de nodige sterke verhalen, compleet met oliebollen en een drankje.

Voor de eerste 10 binnenkomende boten zijn er prijzen beschikbaar.

Inschrijving:             zondag 10 december van 10.00 uur tot 13.00 uur te Zeeverkenners Brakkeput Ariba.

Sunfish:  NAf 20.00

Informatie:    H. Hernandez,          Cel: 5666642 ()

                        E. Fontilus,                Cel: 5606350

Previous post WK2023: Team Bonaire
Next post WK Gestart