Rudy Dovale race 2011

Wat waren het weer prachtige wedstrijden waarbij de jeugd bewees dat het niet alleen met weinig wind is dat ze de oude garde definitief voorbij zijn. 3 wedstrijden waren geprogrammeerd en die werden ook keurig afgewerkt. Eindelijk weer een beetje wind waarvan we dachten dat die definitief van het eiland was weggejaagd. De enige krasse knar die zich nog een beetje kon handhaven van het jeugdig geweld was Hans van der Gulik (3e) maar ook hij kon geen race winnen. De belangen om punten voor de WK kwalificatie te verdienen waren zichtbaar want er werd fanatiek gestart, gehangen en gevaren. Eugene Hendrikx won als regerend Curacaos kampioen met twee eerste plekken en een 2e, Kevin van Otterdijk won de laatste race met een enorme voorsprong.

Previous post Drying the Sunfish Sails
Next post Sunset sailor