2021 Zeewedstrijden

Schitterend  wedstrijdzeilweer, een vloot van 16 sunfishes waarvan 5 jeugdzeilers, een ervaren dus gegarandeerd foutloze wedstrijdleiding kortom; de  Zeewedstrijden die nu  al  weer de nodige jaren de naam van grandmaestro Wim van der Gulik dragen waren weer  zeer succesvol.

Dat  Hans de winnaar  was niet  al  te verrassend dus daarvoor was in London bij de bookmakers niet  veel aan te verdienen, maar  nieuwelingen kloppen wel nadrukkelijk op de deur.  Zo zeilde Eric Andersen  de race van zijn leven in race 3, viel Koen van der Gulik   maar  net  buiten de prijzen en liet  de speciaal uit  Canada overgekomen Rob van der Gulik zien dat  zeilen en fietsen als overeenkomst  hebben dat  je het  nooit verleert. Tijn, Noah, Xavier en Caiden zeilden hun eerste races in de Sunfish ooit op zee en deden dat zeer zeker verdienstelijk en het voorspelt een aardverschuiving in de krachtsverhoudingen voor 2023.

Previous post Sunfish Worlds 2021 report
Next post Rudy Dovale Races 2021