Sunfish erkende klasse

Zoals u kunt lezen in bijgesloten kopie-brief van het K.N.W.V. “bestaan er geen belemmeringen meer om de Sunfish-klasse toe te laten als klasse met beperkte eenheid, tot de wedstrijden ——….enz.”
M.a.w. : de erkenning waar wij als sunfish-klasse zolang naar gestreefd hebben is rond.
Dit betekent dat u voortaan aan alle wedstrijden in den lande, die georganiseerd worden door een bij het K.N.W.V. aangesloten zeilvereniging, kunt meedoen (mits er natuurlijk voldoende deelnemers zijn). Wij hebben u een lijst van klasse-leden toegezonden , opdat u eens wat andere sunfish-zeilers bij u uit de omgeving kunt bellen, om te vragen of zij ook zin hebben aan een bepaalde wedstrijd in de omgeving mee te doen. Wij hopen dat u gebruik maakt van deze lijst opdat er in de Sunfish klasse nu ook wat meer regionale aktiviteiten gaan ontstaan.
Uiteraard zullen ook de verschillende regionale-klassevoogden hiertoe hun steentje proberen bij te dragen.

Previous post 1981 2e Open NK Sunfish
Next post 1982 3e Open NL Sunfish – Medemblik