2006 Wijnmaand evenement: Piet


Het Wijnmaand evenement zit er op, en daarmee ook de officiele Sunfish zeilkalender 2006. De opkomst was minder dan we gewend waren dit jaar; het omgekeerde was van toepassing op de wind! Er moest behoorlijk fysiek gezeild worden op een knobbelig Alkmaardermeer.De eindoverwinning ging opnieuw naar Piet Bankersen, met louter eerste en tweede plaatsen. Zonder het ons te realiseren waren de laatste 2 heats bepalend voor de eindoverwinning in het jaarklassement: Piet wist in de 5e heat vlak voor de finish Hans te passeren, en in de laatste heat eindigde Hans vierde, daardoor ging de eindoverwinning in het jaarklassement naar Piet, 1 punt voor Hans.

Maar terugkijkend was Piet dit jaar zondermeer de beste Sunfishzeiler: van harte gefeliciteerd!

Previous post Octoberfish Regatta foto's
Next post Google Earth