2008 29e Open NK Sunfish – Workum

Ook vandaag een dikke wind plus dito golven tijdens het ONK. De dag leek rustiger te beginnen dan gisteren, maar na de 1e heat stak de wind flink op. Prima opstandigheden voor de Sun fishes, die tussen de omgeslagen Solos, FDs en Javelins meestentijds in plane over de baan vlogen.In de laatste heat van vandaag hielden, in meerdere klasses, een groot aantal deelnemers het voor gezien. Morgen beloofd aanzienlijk minder wind, hopelijk zijn de golven dan wel weg. Een aantal fotos en een kort filmpje staan inmiddels online, er volgens asap meer.

Op de laatste dag van het ONK Sunfish ging Paul door met de indrukwekkende serie van de afgelopen twee dagen. Piet zeilde zijn 2e plaats al snel veilig. Mijn eigen prestaties waren onder de maat, zodat Hans uiteindelijk op een gelijk aantal punten uitkwam; mijn meer behaalde 3e plaatsen gaven de doorslag. Al met al kunnen we terug kijkend op een perfect evenement! Thuisblijvers: de organisatie memoreerde nog even de ONKs waar 20+ boten aan de start kwamen. We konden niet anders doen dan toezeggen dat die tijden terug komen. Tot ziens aan de start bij het ONK Sunfish 2009!

Previous post Renato Ghezzi Italiaans kampioen
Next post Donnie Martinborough kampioen Bahamas