Startlicentie 2009


Elke zeiler die aan officiele wedstrijden wil deelnemen heeft een geldige meetbrief en startlicentie nodig. Je dient tevens lid te zijn van een watersport vereniging. De Sunfish is een fabrieksklasse, de meetbrief is daarmee een formaliteit: er komtgeen bondsmeter om je boot te meten.Aanvragen van een startlicentie doe je mbv het formulier Aanvraag meetbrief en startlicentie (MS-Word). Je dient je aanvraag te sturen naar het ?subject=Aanvraag startlicentie>SRCN Secretariaat, die voor verdere afhandeling zorgt.Na verloop van tijd ontvang je (uiteraard) een factuur, en na betaling daarvan ontvang je een Nationale Sportpas, net daarom de vermelding van je vereniging en STARTLICENTIE.En als je gaat wedstrijdzeilen wil iedereen graag weten wie daar vaart: dus vraag je een zeilnummer aan (gratis) bij het ?subject=Aanvraag zeilnummer>SRCN Secretariaat!

Previous post IJszeilen
Next post Nieuwe wedstrijdregels