1e dag Sunfish WK zit er op

De eerste wedstrijddag begon met erg weinig wind en dus uitstel op het water. Uiteindelijk zijn we om 11.45 u gestart. Op zn Italiaans dan wel. De seinvlaggen zijn zo klein dat je ze op 20 meter afstand al niet meer herkent en het geluidssignaal is tot op 1/3 van de startlijn te horen. Verder hier en daar een aantal forse slordigheden bij het leggen en verleggen van de boeien tijdens de wedstrijd. Maar zalig weer, goeie stemming en na twee wedstrijden ook een flinke poeier wind bij de derde wedstrijd! Al met al een lange dag op het water. Om 17.00 stonden we weer op het strand.Piet heeft het beste gezeild en staat na 3 wedstrijden op de 11e plaats. Job en Marie-Christine houden zich staande in de middenmoot met een 37 en 41 ste plaats. Paul heeft een protestje lopen over een OCS in een van de wedstrijden. Hij staat nu ongecorrigeerd als laatste Nederlander op de 43ste plaats.

Hyperlink

http://www.sunfishworlds.org

Previous post Aftellen naar WK begonnen..
Next post WK dag 2 zit er op