Piet wint Wijnmaand wedstrijden


Na een aantal jaren van afzien voor de zowel voor de zeilers als de organisatie was het afgelopen weekend een geweldig zeilgebeuren.Op zaterdag na een wat somber begin trok de lucht snel open en begon de zon te schijnen de dag begon met de kleine vier en viel in de loop van de dag verder weg waardoor we de drie wedstrijden konden varen elke keer met andere omstandigheden.Zondag vroeg uit de veren want om 10 uur was de eerste start gepland vandaag nog meer zon, goeie temperaturen en een stevige bries uit het zuiden, zodat de start weer een aardig eind varen was. We mochten dit weekend op dezelfde baan varen als de grotere boten dus flinke kruisrakken op het grote water. Na 2 wedstrijden hielen we het voor gezien en nadat Paul ons keurig had afgemeld hebben we ons naar het terras verplaatst waar het bijzonder goed vertoeven was in de zon.Ik zou zeggen zet het maar in de agenda voor volgend jaar in oktober kan het heel goed zeilweer zijn en als beloning zijn er altijd nog de flessen wijn voor de deelnemers!

Hyperlink

/wedstrijdzeilen/uitslagen/uitslagen-2010/