Matheus Dellagnelo wereldkampioen 2011


Matheus Dellagnelo (Brasilie) won vrijdag de 9e en 10e heat en was daardoor al zeker van de wereldtitel.De zeilers hebben een slopende week achter de rug, op Curacao is tijdelijk een tekort aan pleisters, zonnebrand en anti-spierpijn zalfjes. Van de Nederlanders was Mathieu met afstand de beste met zijn prachtige 6e plaats (na een 9e en 10e op de laatste 2 WKs). De strijd tussen Piet en Paul was de afgelopen 2 WKs telkens door Piet gewonnen, maar ditmaal deed Paul (30e) en beter dan Piet (36e).Terry (61e) en Job (64e) vochten zo ook een onderling duel uit.ALLE informatie, fotos, details etc etc zijn te vinden op de WK webstek (met een aanzienlijke NL inbreng 😉 -mag ik toch wel zeggen?-)

Hyperlink

http://www.sunfishworlds.org

Previous post WK: Layday
Next post Vaderdag kado!