Foxbox in Sanya

Het aantal boten in de virtuele Volvo Ocean Race blijft toenemen, het zijn er nu 178.441. De derde etappe was de langste tot nu toe: 7500 km. De Straat van Malakka en langs Singapore kon ik gelukkig overdag varen. Daarna vrijwel in 1 lijn 2200 km naar de finish. Bij Vietnam kwam ik slecht uit, om 3 uur s nachts moest ik overstag en om 7 uur bleek ik 2.000 plaatsen gezakt 🙁 Ik kon dat geleidelijk aan in de dagen daarna terugpakken. Uiteindelijk plaats 2735 (!). Overall daarmee gestegen naar plaats 10363.Etappe 4 gaat van hier naar Auckland… 9667 km. Voorlopig lekker elke dag uitslapen en genieten van het mooie weer. In NL is het e-woord alweer trending topic zag ik…. (oplettende lezerstjes zullen zien dat ik de boot in Abu Dhabi geschilderd heb)

Hyperlink

http://www.volvooceanracegame.com/

Previous post 2011 SRCN Jaarverslag
Next post Maiden Voyage