Piet Nederlands kampioen 2012

In tegenstelling tot het weekend van 23 en 24 juni, toen slechts 1 wedstrijdgevaren kon worden vanwege de stormachtige wind, was het dit weekendaf en toe zoeken naar wind. Maar dat is dan ook het hele kleine minpuntje,want wat een heerlijk warm, zonnig zomerweer! Genieten voor iedereen.Zaterdag i.p.v. 3 wedstrijden, maar 2 omdat de wind om een uur of 3 helemaalop was. En de wind die er was, was zeer wisselend en dat pakte voorsommige zeilers soms zeer goed uit. Vandaag nog warmer en gelukkig een heerlijk lopend windje, dus 3 wedstrijden.De laatste wedstrijd was het nog heel spannend, omdat Paul ook nog kans hadom Piet te verslaan, maar dan moest hij wel als eerste eindigen. Maar Markging de 2 laatste wedstrijden als een speer en was niet te kloppen door Paul.Dus Piet prolongeerde zijn kampioenstitel en Paul 2de met slechts 1 puntverschil.die vandaag ook met 20 boten hun wedstrijd voeren. Marie Christine deelde de Sunfishprijzen uit en begon met het overhandigen van de JAARPRIJS 2011aan Paul, ondergetekende een prachtig boeket als een soort damesprijs envoor de eerste 3 een mooi poloshirt met passende opdruk. En last but notleast voor Piet de Kampioenswimpel. Daarna waren een aantal Laserzeilerser als de kippen bij om hem in het water te jonassen.Al met al een uitgelezen zeilweekend mede ook door het prima werk van het wedstrijdcomite!

Previous post Sunfish ONK
Next post Sunfish 60 jaar!