Sunfish Worlds Colombia

vela-latina
Dit jaar is de WK Sunfish in Cartagena, Colombia. Ze zijn daar zeilboten met een latijn tuig wel gewend!

De inschrijving is net geopend en nu al zijn liefst 4 ex Wereldkampioenen ingeschreven. Samen goed voor 12 titels, maar met Eduardo Cordero aan de start loopt dat snel op: hij won 8 keer. Dat hij mee vaart is behoorlijk bijzonder: in 2004 voer hij zijn laatste Worlds. Daarna nog aan de start bij verschillende zeer grote Sunfish wedstrijden en… altijd eerste. Dat wordt is dus aanzienlijke tegenstand¬†onze eigen Cor van Aanholt(Wereldkampioen in 1980)….
Dit jaar heb ik voor de Worlds een Android app gemaakt. Je kan hem downloaden in de Google Store: Sunfioshworlds App.

Previous post Paul Nederlands Kampioen 2016
Next post Racing Rules of Sailing 2017-2020