Meer over WK dag 2


Het was een zeer lange 2e wedstrijddag, vanmorgen stond er geen wind dus uitstel om circa 11.30 het water op voor een nieuwe wedstrijddag. De wind kwam van het vaste land dus we moesten ver het water om bij de start te komen. Het weer viel alles mee na regen in de morgen brak de lucht open en begon te schijnen. De wind was zeer wisselend zowel in richting als in kracht waardoor het lastig was de juiste keuzes te maken. na de eerste race had het comite erg veel moeite de baan neer te leggen waardoor we lang moesten wachten. uiteindelijk hebben we drie wedstijden gevaren de laatste start pas om kwart over 5 in de middag, zodat we pas rond de klok van zeven uur op het strand aankwamen. Moe maar voldaan zijn we vervolgens onder de douche gesprongen om ons op te maken voor de avondmaaltijd. Paul heeft zijn protest tegen zijn tweede OCS gewonnen en krijgt zijn gezeilde plaats terug e.e.a. zal morgen worden verwerkt in de uitslagen.

Hyperlink

http://www.sunfishworlds.org

Previous post WK dag 2 zit er op
Next post Sunfish WK dag 3