Sunfish WK dag 3


Jonathan Martinetti doet nog steeds goede zaken op het Sunfish WK. Op de 3e dag is David Mendelblatt ietwat ingelopen, Jonathan staat nog 5 punten voor.Het was een bijzonder goede dag voor de Curacao equipe: alle races zijn vandaag gewonnen door een zeiler van Curacao. Overall staan er 5 zeilers van Curacao bij de eerste 13.Beste Nederlander is Mathieu de By op 10, gevolgt door Piet Bankersen op 11. Paul van Alphen steeg aanzienlijk in het klassement, agv het wegvallen van de OCS in race 2. Hij is 22e geworden, Job Habraken 37e en Marie-Christiene Breeveld 44e.Donderdag is rustdag, vrijdag wordt de zaak beslist. In principe kan een Van Aanholt nog winnen!. Piet kan Mathieu nog voorbij en kijk ook eens naar de Italianen op plaats 17-19 (met onderling 1 punt verschil).

Hyperlink

http://www.sunfishworlds.org

Previous post Meer over WK dag 2
Next post Curacao dag op de WK